Nye ansigter i klinikken

Læge Asbjørn Toft Langeland er ansat i klinikken fra 1. september 2022 og 6 måneder frem som led i den Kliniske Basisuddannelse.

Læge Michelle Mendieta er ansat i klinikken fra 1. december 2021 og 15 mdr. frem som led i sidste del af videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin.

Læge Camilla Holden er ansat i klinikken fra 1. juli 2021 og indtil 30. april 2023 som led i den sidste del af videreuddannelsen til Speciallæge i Almen medicin.

Læge Daniel Falhof Aastrup er er fortsat ansat i klinikken som led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.

Lægesekretær Camilla Kastrup Nielsen er nu vendt tilbage til klinikken og er ansat i klinikken fra 1. januar 2021. Camilla er aktuelt på barsel.

Fra marts 2020 er sygeplejerske Lotte Laut ansat i klinikken.

Læge Axel Thomsen er er fortsat ansat i klinikken som led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.

Læge Marina Elmelund Sørensen er fortsat ansat i klinikken som led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.

Vi har flere Medicinstuderende tilknyttet klinikken, som nu og da vil hjælpe til med blodprøvetagning m.m. i klinikkens laboratorium.

 

 

 

 

Scroll til toppen