Nye ansigter i klinikken

Læge Mette Schou Nissen er fra 1. september 2020 og foreløbigt det næste halve år tilknyttet klinikken. Forløbet er første led i videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin.

Læge Stina Bak Julsgaard er fra 1. august 2020 og de næste år frem tilknyttet klinikken. Fra 1. august 2020 og et halvt år frem vil hun have sin daglige gang i klinikken, herefter vil hun i en periode være i klinikken én dag månedligt. Forløbet er led i videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin.

Fra marts 2020 er sygeplejerske Lotte Laut ansat i klinikken.

Fra 1. august 2019 og de næste år frem er læge Axel Thomsen være ansat i klinikken.  Forløbet er  led i videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin. Axel er aktuelt i klinikken én dag månedligt.

Læge Marina Elmelund Sørensen er fra 1. maj 2020 og de næste år frem atter tilknyttet i klinikken. Fra 1. maj 2020 og et halvt år frem vil hun have sin daglige gang i klinikken, herefter vil hun i en periode være i klinikken én dag månedligt. Forløbet er led i videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin.

Læge Marie Haase Juhl er fortsat ansat i klinikken som et led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.  Marie er aktuelt på barsel.

Læge Ninna Schultz Askou vil fra april 2020 og et halvt år frem atter være tilbage i klinikken. Forløbet er en del af speciallægeuddannnelsen i Almen Medicin.

Vi har flere Medicinstuderende tilknyttet klinikken, som nu og da vil hjælpe til med blodprøvetagning m.m. i klinikkens laboratorium.

 

 

 

 

Scroll til toppen