Nye ansigter i klinikken

Læge Kamen Kalinov er ansat i klinikken fra 1. september 2021 og et halvt år frem som led i den Kliniske Basisuddannelse.

Læge Camilla Holden er ansat i klinikken fra 1. juli 2021 og et år frem som led i den sidste del af videreuddannelsen til Speciallæge i Almen medicin.

Læge Daniel Falhof Aastrup er ansat i klinikken fra 1. maj 2021 og et år halvt år frem som led i første del af videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin.

Læge Julie Thousig Slengerik-Hansen er ansat i klinikken fra 1. marts 2021 som led i første del af videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin. Julie er aktuelt på barsel.

Lægesekretær Camilla Kastrup Nielsen er nu vendt tilbage til klinikken og er ansat i klinikken fra 1. januar 2021.

Fra marts 2020 er sygeplejerske Lotte Laut ansat i klinikken.

Læge Axel Thomsen er er fortsat ansat i klinikken som led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.

Læge Marina Elmelund Sørensen er fortsat ansat i klinikken som led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.

Vi har flere Medicinstuderende tilknyttet klinikken, som nu og da vil hjælpe til med blodprøvetagning m.m. i klinikkens laboratorium.

 

 

 

 

Scroll til toppen