Nye ansigter i klinikken

Læge Lasse Christensen er ansat i klinikken fra 1. maj 2024 og et halvt år frem som led i første del(introduktionsstilling) af videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin.

Læge Line Philipsen er ansat i klinikken fra 1. marts 2024 og et halvt år frem som led i den Kliniske Basisuddannelse.

Læge Mads Kjeldberg Hilligsøe er ansat i klinikken fra 1. november 2023 og et halvt år frem som led i første del(introduktionsstilling) af videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin.

Læge  Laura Hallundbæk Jensen er ansat i klinikken fra 1. november 2023 og et halvt år frem som led i første del(introduktionsstilling) af videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin.

Sygeplejerske Camilla Skau Jepsen er ansat i klinikken fra 1. juni 2023.

Sygeplejerske Louise Bech Madsen er ansat i klinikken fra 1. juni 2023.

Læge Katrina Kæstel Aarøe er ansat i klinikken fra 1. marts 2023 og et halvt år frem som led i første del(introduktionsstilling) af videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin. Katrina er aktuelt på barsel.

Læge Michelle Mendieta er ansat i klinikken som fasttilknyttet vikar fra 1. marts 2023. Michelle er færdiguddannet speciallæge i Almen Medicin.

Læge Daniel Falhof Aastrup er er fortsat ansat i klinikken som led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.

 

Vi har flere Medicinstuderende tilknyttet klinikken, som nu og da vil hjælpe til med blodprøvetagning m.m. i klinikkens laboratorium.

 

 

 

 

Scroll to Top