Nye ansigter i klinikken

Lægesekretær Camilla Kastrup Nielsen er nu vendt tilbage til klinikken og er ansat i klinikken fra 1. januar 2021.

Læge Iben Præstegaard Jensen er ansat fra 1. november 2020 og et halvt år frem som led i klinisk basisuddannelse.

Læge Mette Schou Nissen er fra 1. september 2020 og foreløbigt det næste halve år tilknyttet klinikken. Forløbet er første led i videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin.

Læge Stina Bak Julsgaard er fra 1. august 2020 og de næste år frem tilknyttet klinikken. Fra 1. august 2020 og et halvt år frem vil hun have sin daglige gang i klinikken, herefter vil hun i en periode være i klinikken én dag månedligt. Forløbet er led i videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin.

Fra marts 2020 er sygeplejerske Lotte Laut ansat i klinikken.

Læge Axel Thomsen er er fortsat ansat i klinikken som led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.

Læge Marina Elmelund Sørensen er er fortsat ansat i klinikken som led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.

Læge Marie Haase Juhl er fortsat ansat i klinikken som led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.  Marie er aktuelt på barsel.

Vi har flere Medicinstuderende tilknyttet klinikken, som nu og da vil hjælpe til med blodprøvetagning m.m. i klinikkens laboratorium.

 

 

 

 

Scroll til toppen