Nye ansigter i klinikken

Læge Julie Thousig Slengerik-Hansen er ansat i klinikken fra 1. marts 2021 og et år halvt år frem som led i første del af videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin.

Læge Hamza Abrar Mughal er ansat i klinikken fra 1. marts 2021 og et halvt år frem som led i klinisk basisuddannelse.

Lægesekretær Camilla Kastrup Nielsen er nu vendt tilbage til klinikken og er ansat i klinikken fra 1. januar 2021.

Læge Iben Præstegaard Jensen er ansat i klinikken fra 1. november 2020 og et halvt år frem som led i klinisk basisuddannelse.

Fra marts 2020 er sygeplejerske Lotte Laut ansat i klinikken.

Læge Stina Bak Julsgaard er fortsat ansat i klinikken som led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.

Læge Axel Thomsen er er fortsat ansat i klinikken som led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.

Læge Marina Elmelund Sørensen er fortsat ansat i klinikken som led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.

Læge Marie Haase Juhl er fortsat ansat i klinikken som led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.  Marie er aktuelt på barsel.

Vi har flere Medicinstuderende tilknyttet klinikken, som nu og da vil hjælpe til med blodprøvetagning m.m. i klinikkens laboratorium.

 

 

 

 

Scroll til toppen